• کد خبر : 6852
  • اقتصادی
  • تاریخ انتشار : 12 آذر 1400 - 11:25 ق.ظ
  • اندازه فونت

بازار ارز به کدام سو می رود؟

بازار ارز به کدام سو می رود؟

در دومین هفته آذر ۱۴۰۰ نرخ ارز و سکه با تغییرات جزئی همراه بود و بازار سرمایه نیز روند نزولی داشت.

به گزارش واژه، در دومین هفته آذر بازار ارز و سکه از روند نزولی در قیمت برخوردار بود اما  میزان کاهش قیمت قابل ملاحظه نبود و به همراه نوسان محدود بود.

بازار سرمایه نیز از دیگر بازار های مالی مستثنا نبود و روند رو به کاهشی را در این هفته تجربه کرد به طوری که  شاخص کل بورس تهران، در شنبه (ششم آذرماه) در ابتدای معاملات با اُفت ۳ هزار و ۶۶۰ واحد در ارتفاع یک میلیون و ۳۹۰ هزار واحدی قرار گرفت و در آخرین روز معاملات این هفته چهارشنبه (۱۰ آذرماه) در ابتدای معاملات با اُفت ۸۴۹ واحد در ارتفاع یک میلیون و ۳۵۶ هزار واحدی قرار گرفت.نماد‌های نوری، شستا و شپدیس در شاخص بورس اوراق بهادار  تاثیر گذار بودند.

روند نزولی نرخ ارز در بازار

در این هفته  نرخ دلار در صرافی ملی از قیمت ۲۶ هزار و ۷۱۵ تومان به ۲۶ هزار و ۷۰۲ تومان کاهش یافت که حدود ۱۳ تومان با کاهش نرخ در این هفته همراه بود. یورو نیز از قیمت ۳۰ هزار و ۸۰۴ تومان به ۳۰ هزار و ۶۵۲ تومان رسید که حدود ۱۵۰ تومان ارزان شد.

نام ارزشنبه (29 آبان)یکشنبه

(30 آبان)

دوشنبه

(یکم آذر)

سه شنبه

(دوم آذر)

چهار شنبه

(سوم اذر )

پنجشنبه

(چهارم )

دلارآمریکا28.12926.71526.61426.51326.46226.702
یورو32.36630.80430.80430.80430.75330.652

سکه زرح جدید از قیمت ۱۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید که حدود ۸۰ هزار ومان با کاهش نرخ در این هفته همراه بود و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود یک هزار تومان ارزان شد و  به مبلغ یک میلیون و ۲۵۹ هزا رتومان رسید.

نام محصولشنبه (29 آبان)یکشنبه

(30 آبان)

دوشنبه

(یکم آذر)

سه شنبه

(دوم آذر)

چهار شنبه

(سوم اذر )

پنجشنبه

(چهارم )

سکه تمام بهار آزادی طرح جدید۱۲.۶۸۰.۰۰۰۱۲.۵۷۰.۰۰۰۱۲.۷۵۰.۰۰۰۱۲.۶۰۰.۰۰۰۱۲.۶۲۰.۰۰۰۱۲.۶۰۰.۰۰۰
سکه تمام طرح قدیم۱۲.۳۰۰.۰۰۰۱۲.۳۵۰.۰۰۰۱۲.۵۰۰.۰۰۰۱۲.۳۵۰.۰۰۰۱۲.۴۰۰.۰۰۰۱۲.۴۰۰.۰۰۰
نیم سکه بهار آزادی۶.۵۵۰.۰۰۰۶.۵۰۰.۰۰۰۶.۶۵۰.۰۰۰۶.۶۰۰.۰۰۰۶.۶۰۰.۰۰۰۶.۵۵۰.۰۰۰
ربع سکه بهار آزادی۳.۷۵۰.۰۰۰۳.۷۵۰.۰۰۰۳.۸۰۰.۰۰۰۳.۷۵۰.۰۰۰۳.۷۷۰.۰۰۰۳.۷۵۰.۰۰۰
سکه گرمی۲.۲۵۰.۰۰۰۲.۲۵۰.۰۰۰۲.۳۰۰.۰۰۰۲.۳۰۰.۰۰۰۲.۳۰۰.۰۰۰۲.۳۰۰.۰۰۰
اونس جهانییک هزار و ۷۹۲ دلار و ۵۰ سنتیک هزار و ۷۹۲ دلار و ۵۰ سنتیک هزار و ۷۹۴ دلار و ۳۶ سنتیک هزار و ۷۹۲ دلار و ۹۸ سنتیک هزار و ۷۸۳ دلار و ۷۵ سنتیک هزار و ۷۷۵ دلار و ۶۰ سنت
طلای ۱۸ عیار۱.۲۶۰.۴۴۰۱.۲۵۴.۶۰۰۱.۲۶۷.۸۰۰۱.۲۵۵.۸۰۰۱.۲۵۹.۲۰۰۱.۲۵۹.۷۰۰

 

 

سیر نزولی اونس جهانی در دومین هفته آذر

محمد کشتی آرای نائب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار طلا و سکه در دومین هفته آذر ۱۴۰۰، گفت: در این هفته قیمت اونس جهانی سیر نزولی داشت که علت آن تقویت ارزش دلار در مقابل ارزهای دیگر بود که به طور متوسط اونس  حدود ۲۲ دلار کاهش نرخ را تجربه کرد و  در روز پنجشنبه ( ۱۱ آذر ) به یک هزار و ۷۷۰ دلار رسید.

او افزود: از روز شنبه (۶ آذر)تا روز دوشنبه (۸ آذر) معاملات در بازار متوقف شده بود اما با شروع مذاکرات وین قیمت سکه با کی کاهش همراه شد ولی در روزهای پایانی هفته همچنان قیمت ها به قوت خود باقی ماندند و هیچگونه تغییر محسوسی نداشتند که علت آن را می توان به بحث مذاکران وین و نتیجه آن نسبت داد.

کشتی آرای تصریح کرد: قیمت سکه طرح قدیم و سکه طرح جدید  در آخرین روز معاملات نسبت به اول هفته تغییری نداشته اندو  به ترتیب به مبلغ ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۱۲ میلیون و ۶۶۵ هزارتومان رسیدند. نیم سکه سکه با افزایش ۸۰ هزار تومانی به مبلغ ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان داد  و ستد شد. ربع سکه  نیز بدون تغییر به نرخ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی به  ۲ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان است که نسبت به اول هفته حدود ۱۰ هزار تومان افزایش نرخ  داشته است. هر مثقال طلای آب شده  با افزایش ۳۵ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان رسید و هرگرم طلای ۱۸ عیار با ۸ هزار تومان افزایش در نرخ به یک میلیون و ۲۶۲ هزار تومان به فروش رسید.

حباب سکه با کاهش ۵۰ هزار تومانی به ۲۷۰ هزار تومان رسید و در مجموع داد و ستد‌ها در ۲ روز پایان هفته به صورت عادی انجام می‌شد که این موضوع بر حلاف اول هفته است که بسیاری از معاملات متوقف و  منتظر شروع مذاکرات بود.

قیمت گذاری خودرو می‌تواند  تغییر مثبتی در بورس ایجاد کند

کوروش آسایش  کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار سرمایه  در دومین هفته آذر ۱۴۰۰، گفت: در این هفته بازار سرمایه در وضعیت مطلوبی به سر نبرد عواملی مانند کاهش  ارزش معاملات و  خروج پول که حدود ۶۰۰ تا  ۷۰۰ میلیارد تومان است را می‌توان جزو علت‌های اصلی این امر دانست. در اکثر سهام‌هایی که مربوط به صنایع است شرایط مناسب نبود و بازار با صحبت‌های مقام‌های مسئول واکنش خاصی نشان نمی‌دهد.

او افزود: بحث برجام و عدم قطعیت مبنی براینکه آیا نتیجه مثبت یا منفی خواهد بود بر بازار بی تاثیر نبوده است. به طور کلی فروشنده قوی در حال حاضر در بازار وجود ندارد، ولی میزان خریدار‌ها افزایش یافته است چراکه آن‌ها ترس از این دارند که سهام بخرند و ضرر بکنند بر این اساس ممکن است بعضی از تک سهم‌ها وضعیت بدی نداشته باشند، اما در عموم بازار وضعیت چندان قابل رضایت نبود.

آسایش بیان کرد: شاخص کل بورس کمتر از ۴ درصد افت داشته است واین نشان دهنده آن است که وضعیت بازار فعلا روند محتاطانه‌ای به خود گرفته است.

او گفت: روند بازار در هفته آینده همانند شرایط موجود خواهد بود چراکه هیچ سیگنال مثبتی سمت بازار نیامده است و تا اتفاق مثبتی رخ ندهد خریدار وارد بازار نخواهد شد. احتمال دارد در هفته آینده روند بازار ادامه دهنده هفته گذشته باشد البته خبر‌های خوب و مثبت در بحث قیمت گذاری خودرو نیز می‌تواند تغییر قابل ملاحظه‌ای را دربازار ایجاد کند.

باشگاه خبرنگاران جوان

خبرهای مرتبط