• کد خبر : 6239
  • اجتماعی
  • تاریخ انتشار : 19 آبان 1400 - 4:06 ب.ظ
  • اندازه فونت

امتحانات پایان ترم برای همه مقاطع حضوری خواهد بود

امتحانات پایان ترم برای همه مقاطع حضوری خواهد بود

آهنچیان گفت: امتحانات از ۱۰ دی آغاز و تا آخر دی ادامه دارد، نیمسال دوم از اواسط بهمن آغاز خواهد شد.

به گزارش واژه، محمدرضا مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم با اشاره به اینکه تمام تلاش وزارت علوم برگزاری آزمون‌ها و امتحانات به صورت حضوری است، اظهار کرد: امیدواریم وضعیت ثباتی که در  کشور  وجود دارد، به همین شکل باقی بماند.

او با اشاره به اینکه امتحانات پایان ترم برای تمام مقاطع دانشگاهی حضوری خواهد بود، گفت: بر اساس تقویم آموزشی سال جاری، پایان نیمسال در همه دانشگاه‌ها یکسان نخواهد بود؛ امتحانات از حدود ۱۰ دی ماه آغاز و تا آخر دی ماه ادامه داردو نیمسال دوم از اواسط بهمن ماه آغاز خواهد شد.

آهنچیان درباره واکسیناسیون دانشجویان بیان کرد: بالای ۹۰ درصد اعضای هئیت علمی واکسینه شدند و دانشجویان دکتری بالای ۷۰ درصد دوز اول را تزریق کردند،   اینکه چه تعداد از دانشجویان دو دوز را تزریق کردند، اطلاعاتی در دست نداریم.

او تصریح کرد: دانشجویی که واکسن نزده باشد، نمی‌تواند در کلاس‌ها شرکت کند، تضمینی وجود ندارد برای افرادی که واکسن نزدند بتوانند در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

*

علیرضا کمرئی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش پیش از این در گفت و گویی با اشاره به آخرین وضعیت بازگشایی مدارس گفت: درباره بازگشایی مدارس در شهرهای بزرگ به صورت کلی بحث‌هایی مطرح است اما باید تا اوایل هفته صبر کنیم تا جزئیات آن مشخص شود.

او با بیان اینکه روز یک‌شنبه؛ ستاد مقابله با کرونا تصمیم جدیدی درخصوص بازگشایی مدارس خواهد گرفت و هر آنچه که صحبت در این زمینه وجود دارد مربوط به مباحث قبلی است و باید منتظر تصمیم جدید در این باره باشیم، افزود: بازگشایی در مناطق روستایی انجام شده همچنین در این روند تغییری صورت گرفته است که قرار شد مدارس مقطع تحصیلی متوسطه دوم نیمه دوم آبان ماه بازگشایی شوند.

کمرئی درباره تعطیلی مدارس در روستاها و شهرستان به دلیل ابتلا دسته جمعی دانش آموزان به بیماری کرونا تصریح کرد: ما چنین گزارشاتی را دریافت نکردیم چرا که عمدتا بازگشایی در مناطق روستایی و با رعایت پروتکل ها انجام شده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس ادامه داد: اگر اخباری در خصوص تعطیلی مدارس تازه بازگشایی شده به دلیل درگیری همه دانش آموزان مطرح می‌شود، ممکن است اخبار منتشر شده سال‌های گذشته باشد که دوباره بازنشر داده می شود.

او با اشاره به بازگشایی همزمان خوابگاه‌های دانش‌آموزی با کلاس‌های حضوری مدارس گفت: برخی از مدارس روستایی، مدارس شبانه‌روزی هستند که در مقاطع اول و دوم متوسطه فعالیت می‌کنند. چنین مدارسی پروتکل‌های مجزایی دارند که قبلا اعلام شده و از سویی دیگر طبق این پروتکل‌ها خوابگاه‌های دانش‌آموزی مجاز به بازگشایی بودند و در این راستا نیز تعدادی بازگشایی انجام شدند.

کمرئی تأکید کرد: احتمال باز نشدن تعدادی از خوابگاه‌های دانش آموزی به دلیل برخی از محدودیت‌های موجود برای برخی از مدارس روستایی وجود که دلیل باز نشدن چنین خوابگاه‌هایی می‌تواند اجازه ندادن منطقه آموزشی و یا تدوین برنامه جدید بازگشایی طبق مصوبات جدید ستاد مقابله با کرونا و تصمیمات آینده باشد.

خبرگزای ایسنا

خبرهای مرتبط