به گزارش واژه، مسعود بنابیان در این نشست با تاکید بر خدماتمحور بودن فعالیتهای اتاق بازرگانی، بر توجه ویژه هیئت نمایندگان بر توسعه مباحث آموزشی و تخصیص اعتبار و بودجه ویژه در این زمینه تاکید کرد.
وی یکی دیگر از وظایف اتاقهای بازرگانی را ایجاد پل ارتباطی بین بخش خصوصی و دولتی دانست و عنوان کرد: در قانون بهبود مستمر کسب و کار و رفع موانع تولید، اتاقهای بازرگانی دارای یک حق رأی هستند، همچنین جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با ریاست استاندار آذربایجانشرقی و حضور مدیران استانی برگزار میشود، اهرمی برای طرح دغدغهها و مشکلات موجود و پیگیری آن به شمار میرود.
بنابیان در ادامه بر لزوم ارج نهادن به نیروی انسانی به عنوان اصلیترین بخش هر مجموعه تاکید کرد و افزود: منابع انسانی باتجربه و انعطافپذیر بیشترین نقش را در توسعه شرکتها و واحدهای تولیدی دارند.
نایبرئیس اتاق تبریز با بیان اینکه در حال حاضر واحدهای صنعتی با مشکلات ریز و درشت بسیاری دست و پنجه نرم میکنند، افزود: در این بین سازمان تامین اجتماعی و اداره کل امور مالیاتی و اداره کل امور اقتصاد و دارایی باید چالشهای واحدهای صنعتی و کارفرمایان را با تعامل دوجانبه کاهش دهند.
بنابیان گفت: طی سالهای گذشته، نرخ رشد سرمایه گذاری در حوزه صنعت، کمتر از نرخ استهلاک آن است و همین امر زنگ هشداری برای تعطیلی صنایع به شمار میرود.
صدور بخشنامههای خلقالساعه، کارفرمایان را با مشکل مواجه کرده است
مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در این نشست گفت: تداوم فعالیت برای واحدهای تولیدی در شرایط فعلی عملا غیرممکن است.
وی عدم ثبات در تصمیمگیریها را از چالشهای جدی واحدهای تولیدی عنوان کرد و افزود: صدور بخشنامههای خلقالساعه به خصوص در حوزه تامین اجتماعی، باعث بروز مشکلات عدیدهای برای کارفرمایان شده است.
امینی، وجود برخی از قوانین در حوزه تامین اجتماعی را مغایر با حقوق کارگران دانست و افزود: اخذ مالیات اضافی از کارفرمایان بابت اعطای پاداش به کارگران، عملا باعث کاهش تمایل کارفرمایان به پرداخت مزایای اضافی و در نهایت تضییع حقوق کارگران میشود.
در ادامه این نشست عبدالله قاریزاده؛ رئیس مجمع مدیران اداری و منابع انسانی استان آذربایجانشرقی از اتاق تبریز خواست تا در حوزههای مختلف از جمله هوش مصنوعی، مدیریت ریسک و… دوره آموزشی برگزار کند.
به پیج اینستاگرام ، کانال تلگرام و ایتا “واژه” بپیوندید.