به گزارش واژه ، محمدمهدی مومنیها ظهر روز سه شنبه با اشاره به اینکه بنیاد بینالمللی تکریم ادیان و مذاهب در همه استانها نمایندگی دارد، گفت:این بنیاد در سال 1396 فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.
این مسئول با بیان اینکه نگاهمان در بُعد بینالمللی این است که بتوانیم با موضوعاتی چون اسلامهراسی و شیعههراسی با کار فرهنگی مقابله کنیم، خاطرنشان کرد: بنا داریم دیپلماسی فرهنگی کشور را در این حوزه فعال کرده و عملاً در آینده نزدیک تأثیرات آن را در داخل کشور نیز مشاهده کنیم.
مومنیها با اشاره به اینکه در حوزه مذاهب مختلف در داخل کشور با گروههای اهل تسنن ارتباطات خوبی داشته و در همین زمینه برنامههای مختلفی نیز برگزار کردیم، ادامه داد: تلاش داریم در همین راستا با برگزاری همایشها و سمینارهایی، اجازه ندهیم مقوله جدایی ادیان اتفاق بیفتد.
دبیرکل بنیاد بینالمللی تکریم ادیان و مذاهب همچنین با اشاره به اینکه در موضوع تعزیه نیز ورود پیدا کردهایم، متذکر شد: در برخی از تعزیهها شاهد این هستیم که این مراسم اصالت خود را در برخی مواقع از دست داده است، به همین خاطر تلاش کردیم تا بر اساس موضوعاتی که بوده، تعزیههای فاخری را بنا کنیم و این موضوع تا به امروز در کشورهای فنلاند، بلژیک، هلند و … محقق شده است.
مومنیها همچنین چاپ قرآن بر اساس روانشناسی رنگها و ترجمه آن به زبان انگلیسی و اسپانیایی، تولید سریالی با عنوان نرجس خاتون، چاپ کتاب و … را از جمله برنامههای این بنیاد اعلام و اظهار کرد: یکی از کارهایی که در حوزه فرهنگی، مذهبی و اقتصادی انجام دادیم، برند غذایی طیب بود که یک پله بالاتر از برند حلال است و در اروپا نیز به ثبت رسید. معتقدیم غذا علاوه بر اینکه باید حلال باشد، باید از کیفیت لازم نیز برخوردار باشد، لذا یونسکو حمایتهای لازم را از این قضیه داشته و کشورهای عربی نیز استقبال خوبی داشتند.
وی خاطرنشان کرد: تا به امروز از بودجه دولتی استفاده نکردیم؛ چرا که قصد نداشتیم دچار روزمرگی شویم، بلکه هزینههای بنیاد توسط خود بنیاد و به واسطه کمک شیعیان جهان اسلام تأمین اعتبار شده است.
به پیج اینستاگرام ، کانال تلگرام و ایتا “واژه” بپیوندید.